Skirm 18 maart 2018 - Koud maar lekker

Holy snowballs wat was het koud in de ochtend. Zo koud dat er weinig mensen waren die geen technische problemen hadden door lekker gaspistolen en hopup rubbers die niet meer meewerkten (inclusief mijzelf). Had ik mij sniper helemaal afgesteld, kom ik daar aan voor de FPS-test, loopt ie helemaal vast. Werkte alleen nog maar met een compleet open hopup. Zo koud was het rubbertje geworden, er zat geen beweging meer in.

De ochtend

Die begon dus super koud. Gelukkig had ik onze tafel weer kunnen scoren, deze staat direct naar de vuurkachel. Zoals in de intro al gezegd ging de FPS-meting niet zo heel goed. Pistoolbatterij was er al helemaal mee opgehouden, M4 schoot na wat knutselen nog maar 170/200 FPS (waar 360 is toegestaan) en de L96 sniper haalde maar 350 FPS (waar 450 500 is toegestaan). Daarnaast werd de Steyr ook afgekeurd op 1 FPS over het limit. Al met al wat tegenslagen al voordat het begonnen was. Het mocht de pret gelukkig niet drukken.

We begonnen helemaal in het hoekje van het 2e terrein. Dit is een vrij open terrein, helemaal in dit seizoen, en dus zie je iedereen gewoon heen en weer wandelen. Sommige proberen te schieten, maar 200 a 300 meter haal je gewoon echt niet. Ik raakte mijn team al redelijk snel kwijt na een hit dus ben ik de rest van de ochtend bij wat andere teamgenoten aangehaakt. We zijn de hele ochtend op het oude terrein gebleven. Dit is toch nog het leukste veld op dit moment. Daarbij speelde ook mee dat er niet zo heel veel mensen waren. Wat ik eigenlijk ook als voordeel zag.

De middag

Dan de pauze. Voor mij hoeft dit eigenlijk niet meer. Mijn ervaring is dat je gewoon helemaal inkakt van het eten en stilzitten. Daarbij koel je ook nog behoorlijk af en maakt het je spieren alleen maar stugger. Deze keer was het wel gelukt om bij mijn groepje te blijven. Je merkt toch dat in de middag het tempo er helemaal uit was. Rond een uurtje of 2 werd het zo stil dat we heel goed moesten zoeken om tegenstanders te vinden. Na het einde van de reguliere game, 15:00, besloten we daarom lekker naar huis te gaan. Rood, ons team, had wel overweldigend gewonnen trouwens. 

Profile picture for user SnYpeR