Mission accomplished

Dutch Grunts was deze keer met vier man sterk vertegenwoordigt. Een dag die zeer nat en koud begon, maar toch met een blauwe lucht en licht zonnetje eindigde. Een dag van de missiekaarten en blubber.

Missiekaarten

Een tijdje geleden al geintroduceerd bij Balls & Arrows, missiekaarten. Het idee erachter is dat er een behoorlijk aantal missiekaarten beschikbaar zijn op elke spawn. Elk team mag dan een missiekaart pakken en deze proberen uit te voeren. In het begin ging dat vrij chaotisch, teams liepen als een kip zonder kop door het veld te rennen zonder duidelijk doel.

Misschien kwam het omdat we met vier man waren vandaag, maar we hebben een recordaantal van 4 missies voltooid. We bleven allemaal bij elkaar en gingen puur voor de missies i.p.v. iedereen proberen neer te schieten die we zagen.

We hebben lopen zeulen met een hoop auto-onderdelen en een wifi-adapter, maar alles is netjes op zijn plek aangekomen.

Koud

Natuurlijk was het weer eens koud en nat. Want, waarom ook niet. Gelukkig bleef het bij wat regen in de ochtend en klaarde het in de middag redelijk goed op. Nadeel daarvan is dat alles gaat stomen en dat je bril binnen een paar seconden besloeg. Maar dat kan ook aan mijn bril gelegen hebben.

Profile picture for user SnYpeR