Skirm 17 april 2016

Afgelopen zondag was het weer zover. Met een groot deel van het team weer aanwezig in Lelystad bij Balls and Arrows. Spannende dag, vooral om te kijken hoe de M150 veer-upgrade van de L96 zich standhoudt tegen de FPS-meting. En dan is er ook nog de vraag, houden we het droog.

En onder het motto "wie geen sterke rug heeft, moet maar slim zijn" heb ik een steekkarretje aangeschaft om mijn spullen te vervoeren van de auto naar de binnenplaats. Waarom zeulen met al die tassen wanneer je ook gewoon lekker kan rollen.

Uitslag FPS L96

Schot 3 kwam uit op 497 FPS, het maximum is 500 FPS. Kudo's voor de medewerkers van SGH-Airsoftshop die mij het advies gaven om een M150 te halen. Tijd om de dag dus te beginnen met de L96. 

Missies

Missie 1

De eerste missie voor Blauw Delta was het veiligstellen van de death zone. Met tien man en 3 snipers moest dat wel lukken. De keuze om te beginnen met een sniper was ook goed omdat je goed zicht hebt in de deathzone op naderende tegenstanders. Enige nadeel was dat we aan de andere kant van het veld begonnen en dus nog een aardig eindje moesten lopen voordat we er waren.

Missie 2 & missie 3

De tweede missie was het ophalen van een wifi-adapter en de daarop volgende missie was het afleveren hiervan in het vijandelijke hoofdkwartier. Dit leek aanvankelijk moeilijk maar een ander deel van het blauwe team had als missie om de caravan (naast het hoofdkwartier) veilig te stellen. Oprukken naar het HQ was dus een eitje. Daar aangekomen bleken we deze na weinig weerstand in te kunnen nemen.

Missie 4

De laatste missie hield in dat we met volledig Delta om 15:00 in de kerk aanwezig moesten zijn voor evac. De kerk staat voor de ingang van de deathzone en het was om 14:30 nog even spannend aangezien rood bezig was met een opmars door de deathzone. Vastgepind aan de linkerkant door een sniper konder we niets anders doen dan blijven staan en verdedigen. Om 15:00 waren we allemaal aanwezig en was ook deze missie geslaagd.

Uitslag

Gewonnen met 16 punten verschil (al is de puntentelling nog een beetje onduidelijk).

Profile picture for user SnYpeR