Tevreden aankoop

Handen jeuken! Toch weer... En had mezelf toch zo beloofd dat dit geen dure hobby zou gaan worden. Dat tevergeefs gaat dit toch een andere richting op. Na veel filmpjes te hebben bekeken en vele blog posts van andere gelezen te hebben werd mij een ding duidelijk.

Tokyo Marui was de naam... Dit zou het elite merk moeten zijn, de grondleggers van de airsoft replica's. Ik moest en zou er eentje moeten bemachtigen!

Dit laatste is dus nu gebeurd en ben ik in het bezit van een SCAR-L het kleine broertje van de H variant, mochten we ooit gaan skirmen in een CQB, dan heb ik mijn wapen gereed. Na de laatste skirm in het open veld kan ik met tevredenheid zeggen wat een geweldig apparaat. Accuraat en heerlijk om mee te schieten. 

Wat zal de volgende aankoop zijn? Misschien toch overstag naar een Polarstar

Galerij

Profile picture for user Clifmeister