Beginners skirm met sniper

Na weken in de kast gezeten te hebben, mocht hij er dan eindelijk uit. De Well MB 01 L96 sniper. Tijd voor een testrit op de beginners skirm bij Balls and Arrows. Oh en had ik al gezegd dat het (weer) regende. Met Clifmeister en J gingen we op pad.

Beginners gescheiden

Ik dacht, lekker beetje oefenen op n00bs met mijn sniper. Maar helaas had de organisatie daar andere plannen voor. De ochtend was opgedeelt in twee groepen, de ervaren spelers en de beginners. Voor een beginners skirm was de groep beginners aardig klein. Goed teken dat iedereen snel doorstroomt naar ervaren spelers.

Objectives

De ochtend begon met een korte intro van het verhaal en het uitdelen van de taken aan de verschillende groepen. Elk team bestond uit twee groepen die elk een eigen set aan taken moest halen. Omdat ik zeer nieuwsgierig was naar het sniper wapen begon ik daar de ochtend mee. En dat bleek al zeer snel goed te bevallen. Het toch iets lagere tempo en het lange bereik bevallen me goed.

Een nadeel was dat de ochtend begon op het "oude" veld. In de tijd is dat zeer dicht begroeit en het zicht is dus niet optimaal voor een sniper. Soms was het lastig om een goede plek te zoeken om een schot te kunnen maken.

De middag

Tijd voor de beginners om mee te doen. Het nieuwe deel van het veld werd ook opengesteld. Na de hele ochtend met de sniper gespeeld te hebben pakte ik mijn M4. Wat bleek juist op dit veld had je veel meer aan een sniper. Daarnaast waren er ook speciale opdrachten voor snipers om te behalen. Dit bestond uit het beschieten van een target op minimaal 15 meter. Na een half uur had ik mijn m4 gewisseld voor mijn sniper.

Daarna ging het meteen los. Overal werd ik opgeroepen om de speciale opdrachten te halen. En deze hadden we als team zeer zeker goed gehaald. Uiteindelijk was ik zeer tevreden over het resultaat van de Well MB 01.

Niet de enige

Ik was niet de enige met een nieuw wapen. Clifmeister was in het bezit van een gloednieuwe Scar L van TM.

Galerij

Profile picture for user SnYpeR