Long range support

Eindelijk, het team heeft long range support. De laatste aankoop is een Well MB 01. Een Accuracy International L96 kloon.

Eerste indruk

De eerste indruk na het openen van de doos was goed. De body van het wapen is gemaakt van een licht maar sterke soort plastic. Het oogt hier en daar wel goedkoop door de aanwezigheid van naden en gaten die niet lekker weg gevijld zijn. Vooral het gat onder de trigger guard was vervelend omdat die tegen je vinger aan schuurt. Klein schuurpapiertje en het was verholpen.

De onderdelen waar het allemaal om gaat, de trigger, piston en barrel zien er prima uit en wegen ook behoorlijk wat. Wanneer je alles in elkaar geschroefd hebt voelt het zeer degelijk en solide aan.

De meeste sniper replica’s komen zonder bipod en scope. De versie die ik besteld heb bij Taiwangun.com kwam compleet met scope en bipod. De bipod is een stevige metalen constructie en voelt zeer solide aan. De 3/9-40 scope is van goede kwaliteit en zal zeker de eerste paar keer goed voldoen.

Spelstijl

Ik hou er wel van om tijdens een skirm veel te lopen. Met een sniper zal dit niet zo heel goed meer gaan (of je moet van respawnen houden). Ik zal dan vooral achter blijven als support en spotter.

Galerij

Profile picture for user SnYpeR