Open Skirm 15 maart

Accus opgeladen... check! Broodjes ingepakt... check! Wapens getest... check!

Ja! Het was weer zover, we mochten weer eropuit om weer te kunnen rondrennen in de bossen en onze aangeschafte BB's te gebruiken. Dit maal waren we gezellig met 4-en. Met een beetje matig vooruitzicht voor het weer voor de boeg vertrok ik rond kwart voor 8 richting Daaf, om daarna Richard op te halen. We waren ditmaal zwaar beladen in mijn kleine A1, tassen vol met spullen om het slagveld ons te maken. Bij aankomst troffen we Jordy aan. Die had een leuke verassing meegebracht voor op het veld! Headsets! De eerste keer dat we het eens konden proberen MET communicatie. Een erg welkome toevoeging op de spelbeleving, nu even de aanschaf doen om voor elk teamlid deze vorm van communicatie toe te voegen!

Na de FPS testen mochten we van start, helaas voldeden een paar van Jordy's zn wapens niet aan de FPS eisen en schoten te hard. Gelukkig had hij dit keer een ontelbaar arsenaal meegebracht en had genoeg wapens om toch nog mee te doen aan het geweld. De briefing was gedaan en ditmaal hadden we de opdracht om een ziekenhuis te verdedigen en de tegenstander d.m.v. een bom te vernederen. Het eerste gedeelte ging erg leuk, op het einde viel het een beetje stil, dit werd in de middag weer gecorrigeerd en kwam er toch nog spectakel. Heb nog nooit zo hard moeten rennen met een vlag, dit heeft ook geresulteerd in een partij spierpijn s'avonds die mij het meest van de nacht heeft wakker gehouden!

Het weer was ditmaal beter uitgevallen als verwacht! Geen regen en eigenlijk heerlijk om in te spelen, geen beslagen brillen en gewoon een droge grond. Al met al weer een geslaagde dag! En we kunnen weer uitkijken naar de volgende skirm!

Videos

Galerij

Profile picture for user SnYpeR