Eerste skirm met (een deel van) het team

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver, onze eerste skirm met eigen gear. En wat voor een dag hadden we uitgekozen voor onze eerste skirm, het is geen moment droog geweest. Gelukkig kon dat de pret niet drukken.

Aankomst

Om een uurtje of 9 's ochtends kwamen we aan op het terrein. Het was al behoorlijk druk ondanks de regen. Toen een plekje uitgekozen om om te kleden. Dat bleek nog een hele opgave, we hadden dan wel een tent boven onze hoofd, op de grond lag al een aardige laag water. Daarna was het even om ons heen kijken wat de rest allemaal had meegebracht.

FPS testen

Altijd spannend om je wapen voor het eerste te testen. Het limiet is 360 FPS, daar overheen betekend of naar huis of een huurset nemen. Helaas was dat laatste het geval voor een van onze teamleden. Schoot net 10 FPS over het limiet. Gelukkig biedt Balls and Arrows aan om de FPS te verlagen, goede service.

De missie

De hele missie bestond uit drie onderdelen. Eerste missie was het vinden van een bom en die onschadelijk maken terwijl we opzoek moesten gaan naar barrels. Tweede was het redden van een gijzelaar en het beschermen van de barrels. De derde missie was het beschermen van de barrels terwijl we moesten voorkomen dat de vijand een raket ging afvuren. Alhoewel we niet gewonnen hebben was het toch een geslaagde dag. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan moet minder regen.

Galerij

Profile picture for user SnYpeR