Verenigingspas binnen, aankoop wapen geslaagd!

Vandaag was dan eindelijk de dag. Ik ontving mijn NABV pasje en mocht eindelijk mijn wapen uitkiezen om aan te schaffen. Na weken van internet zoektochten naar het ideale wapen was ik er klaar voor. Ik had het wapen uitgekozen. Het werd de HK417D van Umarex / VFC. Een beetje aan de prijzige kant maar wat is dit wapen een beauty! Degelijk in elkaar gezet en lekker zwaar in de hand. Samen met een legertje Grunts, waaronder Dajo, Jordy en David gingen we op pad naar Graziani in Harderwijk. Daar was hij te koop tegen een mooie korting van 20% waardoor hij lager uitviel dan andere webshops. Aangezien de doos aan een verkeerde koper was meegegeven kreeg ik wat goodies gratis erbij waaronder een mooie High Cap magazine speciaal voor de HK417. Nu heb ik er een wapentas bij, maar deze vervang ik denk ik toch later door een wapen koffer, dit werkt denk ik toch wat practischer.

Nu op naar de eerste skirm boys! Er zijn nog twee grunts bezig met hun lidmaatschap bij NABV en gear maar dan word het toch echt tijd!

Profile picture for user Clifmeister